Har du spørgsmål, så kontakt os på 20 74 45 77

20 74 45 77

Profil

Velkommen til Trusty Box

Trusty Box ved Klaus- og Nikolaj Nipgaard Nielsen har eksisteret siden 1996.

Trusty Box er en moderne og professionel virksomhed, og vi har gjort god service til en kerneværdi i vores koncept, da vi sætter en stor ære i tilfredse kunder. Vi gør os i alt inden for snack, slik, nødder, chokolade og drikkevarer til alle store og små virksomheder både private og offentlige samt institutioner, sportshaller, rideskoler mm.

Det hele startede med de velkendte og populære Trusty Box slikkasser som stadig er en del af vores koncept.

Konceptet er siden udvidet kraftigt, og vi gør os også i alt indenfor automater både  snack/slik- og sodavandsautomater samt levering af sodavand, øl, kildevand og logo-kildevand til alle virksomheder med kort varsel.

Indenfor for automat løsninger er der mange muligheder. Vi udlåner gratis automater til alle. Vi står for alt. I skal ikke tænke på noget overhovedet. Vi udlejer også automater, hvor i selv står for driften. Vi køber og sælger også automater.

Vi sætter en ære i at finde den optimale automat løsning, som passer til netop din virksomhed. Det kan være en ren slik/snack-/ sodavandsautomat eller en kombiautomat eller måske bare en af vores populære slikkasser. Virksomhederne er meget forskellige, det samme er forbrugsmønsteret.
Vi leverer danskernes favorit snack, slik, chokolade og drikkevarer direkte ud i vores automater.

Vores sortiment er bredt og vi skifter løbende ud i sortimentet, men vil altid sørge for, at der er noget for enhver smag. Både det traditionelle og populære valg af favorit lakrids, vingummi og chokolade, men også det sundere alternative valg af mørk chokolade, myslibar, sukkerfri lakrids, div. nødder, protein- og økologiske bar mm.

Ligeledes vil der altid være et bredt udvalg af drikkevarer: Diverse sodavand, sukkerfri sodavand, danskvand, kildevand, Cocio og juice.

Trusty Box vil stå for alt vedrørende automaten. Herunder opfyldning, service, reparationer og vedligeholdelse. Vi vil opfylde automaten efter behov således, at den altid vil fremstå med friske og indbydende produkter. Overlad trygt det hele til os.